|    KAYIT OLUN

Şifremi
Unuttum / Yenile

32. EMEĞE SAYGI TÖRENİMİZ YAPILDI

Derneğimizin geleneksel etkinliği olan Emeğe Saygı Törenlerinin 32'incisi 20 Ağustos 2016 Cumartesi günü Bankamız Yelkenkaya Dinlenme Sitesinde yapıldı.

Çağrılı bulunan 251 üyemizden 110'unun katılmış olduğu etkinlik, Derneğimiz Genel Merkezindeki buluşma ile başladı. Dernek Lokalimizde verilen öğle yemeğinin ardından üyelerimiz ve beraberlerindeki yakınları otobüslerle Yelkenkaya'ya ulaştırıldılar.Saat 16:00'da toplu fotoğraf çekimi yapıldı.

18:00 de havuz başında başlayan,  başta Bankamız ve Munzam Sandık Vakfımız Yönetim Kurulları Başkanı ve üyeleri, Bankamız Genel Müdürü, Basisen Sendikası Genel Başkanı olmak üzere Bankamızın ve Vakıflarımızın üst düzey yöneticilerinin de konuk olarak katıldığı canlı çigan müziği eşliğindeki kokteylin ardından Plaket Dağıtım Törenine geçildi.

Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Dilek ERBİR'in sunuculuk görevini üstlendiği törende,

plaket dağıtımından önce sırasıyla

Derneğimiz Genel Başkanı Ramazan GÜRÜN, Bankamız ve Munzam Sandık Vakfımız Yönetim Kurulları Başkanı Ersin ÖZİNCE, Genel Müdürümüz Adnan BALİ ile BASİSEN Genel Başkanı Metin TİRYAKİOĞLU birer konuşma yaptılar.