MedLine Acil Sağlık Hizmeti ve Online Görüntülü Doktor Hizmeti Hk.

Kamu otoritesi tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda, mevsim değişikliğine bağlı olarak bilhassa nüfus yoğunluğunun çok  olduğu büyükşehirlerimiz başta olmak üzere pandemi kaynaklı vaka sayılarında ve bulaş riskinde önemli bir artış yaşandığı görülmektedir. Bu zor günlerde, mensuplarımız ve sağlık  yardımlarından yararlanan aile bireyleri için daha da önemli ve kıymetli hale gelen Bankamızın ayrıcalıklı sağlık hizmetlerini sizlerle yeniden paylaşmak ve ihtiyaç duyulması halinde kullanılabileceğini hatırlatmak istiyoruz.

-     Acil Sağlık Hizmetlerine ilişkin Medline firması ile yapmış olduğumuz kurumsal anlaşma kapsamında, mensuplarımız  ve sağlık yardımlarından yararlanan aile bireyleri, 444 12 12 numaralı Medline Çağrı Merkezini aramak suretiyle; telefonla tıbbi danışmanlık alma, yerinde acil müdahale ve acil hallerde sağlık kurumlarına ambulansla sevk işlemlerine vakit kaybetmeksizin ulaşabileceklerdir.

Medline ile Bankamız arasındaki “Acil Sağlık Hizmetlerine” ilişkin daha önce yapılmış olan duyurulara  buradan ulaşabilirsiniz.

-  Çalışanlarımız, emeklilerimiz ve sağlık yardımlarından yararlanan aile bireyleri, anlaşmalı sağlık kurumlarına bizzat müracaat edebilmelerinin yanı sıra hem Bankamız Sağlık Merkezleri’nde görev yapan kurum hekimlerimizden hem de işbirliği yaptığımız Bayındır Sağlık Grubu branş hekimlerinden “Online/Görüntülü Doktor Görüşmesi” hizmeti alabileceklerdir.

“Online/Görüntülü Doktor Görüşmesi” hizmetine ilişkin daha önce yapılmış olan duyurulara  buradan  ulaşabilirsiniz.

Tüm dünyanın yaşadığı bu olağanüstü günlerin ve zorlu sürecin bir an önce sona ermesini; sizlere, ailelerinize, sevdiklerinize ve tüm yurttaşlarımıza en küçük bir zarar gelmemesini gönülden temenni ediyor; çalışanı ve emeklisiyle bir bütün olan, büyük ve güzide İş Bankası Ailemize sağlık ve esenlikler diliyoruz.

20 Kasım 2020