Online/Görüntülü Doktor Görüşmesi Hizmeti Hakkında

04.05.2020 tarihli duyurumuza ektir.

Bankamızın mensuplarına ve sağlık yardımlarından yararlanan aile bireylerine sunduğu ayrıcalıklı özel uygulamalar kapsamında 04.05.2020 tarihi itibariyle devreye alınan Online/Görüntülü Doktor Görüşmesi hizmeti, içerisinde bulunduğumuz pandemi döneminin bir süre daha devam edeceği ve bu süreçte karşılaşılabilecek bulaş riski de  göz önünde bulundurularak daha fazla  kişinin söz konusu hizmetten yararlanmasına olanak sağlayacak şekilde  mensuplarımız lehine  güncellenmiştir. Buna göre;

1.   Tüm çalışanlarımız, emeklilerimiz ve sağlık yardımlarından yararlanan aile bireyleri için Bankamız Sağlık Merkezlerinde görev yapan kurum hekimlerimizden “Online/Görüntülü Doktor Görüşmesi” hizmeti alınabilecek; hastalara rahatsızlıkları kapsamında ve tıbbi etik kurallar çerçevesinde uygun olacak tedavi planları oluşturulabilecek, gerekmesi halinde kurum hekimlerimiz tarafından farklı branşlarda uzman hekimlere yönlendirmeler yapılabilecektir.

2. Sağlık ihtiyaçları göz önünde bulundurularak Bayındır Sağlık Grubuyla yapılan iş birlikteliği kapsamında diğer uzmanlık gerektiren branşlar için aşağıdaki kriterlerde hizmet alınabilecektir.

ü  18 yaş altı ile 65 yaş ve üstü Bankamız sağlık yardımlarından yararlanan kişiler,

ü  Sağlık Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu Genelgede yer verilen risk grubunda sayılan hastalığı bulunan çalışanlar,

ü  Yaş kısıtlaması olmaksızın kronik hastalığı bulunan çalışanlar, emekliler ve sağlık yardımlarından yararlanan aile bireyleri,

Kurum Hekimlerimizden ve Bayındır Sağlık Grubunda görev yapan hekimlerden alınacak “Online/Görüntülü Doktor Görüşmesi hizmetleri için; Bayındır Sağlık Grubu’nun 0 850 911 0 911 numaralı Çağrı Merkezi aranmak suretiyle randevu alınabilecektir.

3. Psikiyatrist/Klinik Psikologlardan alınacak sağlık hizmetlerinde ise, herhangi bir yaş ve hastalık kriteri olmaksızın  sağlık kurumlarından hizmet alınabilecektir.

Psikiyatrist/Klinik Psikologlar dışındaki diğer branşlar için farklı sağlık kurumlarından alınan hizmetler Bankamızca karşılanmayacaktır.

Yaşadığımız bu zorlu dönemi el ve gönül birliğiyle en kısa sürede aşacağımız inancıyla, hiçbirimize, ailelerimize, sevdiklerimize en küçük bir zarar gelmemesi temennisi ile sağlık ve esenlik dolu günler dileriz.

02.11.2020