Değerli Emeklilerimiz,

Öncelikle Ege Denizi açıklarında gerçekleşen ve tüm bölgede hissedilen deprem sebebiyle Tüm İş Bankası camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Cuma günü yaşanan şiddetli deprem nedeniyle özellikle İzmir ve civarında maalesef çok sayıda bina yıkılmış, bir kısmı da kullanılmaz hale gelmiştir. Bu zor zamanlarda çalışan ve emeklilerimize yardımcı olabilmek adına ikametlerinde kalmaları risk nedeniyle kamu idaresince uygun görülmeyen ve başka bir barınma imkanı bulunmayan emeklilerimizin “evde ikamet edilemeyeceğine dair belge” ibraz etmeleri suretiyle; kapasite imkanları ölçüsünde, geçici olarak Çeşme Dinlenme Tesisi’nde konaklama imkanlarının sağlanması açısından Bankamız tarafından çalışan ve emeklilerimize gerekli tüm destek sağlanacak olup, söz konusu emeklilerimizin durumlarını İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümümüze ivedilikle iletmesini rica ederiz.

Benzeri bir felaketin tekraren yaşanmaması dileğiyle, tüm sevdiklerinizle birlikte sağlıklı güzel günler dileriz.

Sevgi ve Saygılarımızla,