Sevgili İş Bankalılar,

İş Bankası Emeklileri Derneğinin Olağan Genel Kurul 2. toplantısı;  29 Nisan 2019 tarihinde İstanbul’da yapılmıştır.

Genel Kurulu’muza katılarak Genel Kurulumuzu onurlandıran Bankamızın Sayın Genel Müdürüne, Munzam ve Emekli Sandığımızın Sayın Yönetim Kurulu Başkanlarına, Basisen’in  Sayın Genel Başkanına, Bankamızın Sayın Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu üyelerine, Sendikamızın, Bankamızın ve İştiraklerimizin Sayın yöneticilerine, tüm İş Bankalı üyelerimize içtenlikle teşekkür ederiz.

Kullanılan 2.333 oy sonucunda diğer listenin aldığı 599 oya karşılık 1.710 oyla  İSEMDER’in

Yönetim Kurulu Üyeliklerine

Ramazan Gürün, Süleyman Erbay, Mustafa Halit Ezman, Bünyamil Yılmaz, Şule Erdem, Dilek Erbir, Ahmet Salih Aktaş, Fuat Birman, Ahmet Metin Hertaşer, Merih Özertan ve Kemal Çiloğlu, Sibel Reisoğlu, Sevdiye Öztürk.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine ise,

Kemal Balyer, Mehmet Tunga, Zeynep Urgancı, Emine Dazkır, Ferda Çırpıntı, Hüseyin Yağcı, Emin Kürşat Öney;

Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine,

Erol Nak, Mustafa Alkan, Aydın Kaplan;

Denetleme Kurulu Yedek Üyeliklerine ise,

Jale Kırbaş, Güler Ulusoy ve Turgut Biter

seçilmişlerdir.

Bugün kazanan İSEMDER olmuştur. Bizden desteklerini esirgemeyen tüm üyelerimize şükranlarımızı sunarız.

Dün olduğu gibi bugün de biz oy versin vermesin tüm emeklilerimizi kucaklayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Bu vesile ile tüm üyelerimize sevgi ve saygılar sunarız.

Yönetim Kurulumuzun 30 Nisan 2019 tarihinde yapılan ilk toplantısında görev dağılımı aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

Yönetim Kurulu Başkanlığına,  Ramazan Gürün

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılıklarına, Süleyman Erbay, Mustafa Halit Ezman

Genel Sekreterliğine  Ahmet Metin Hertaşer

Saymanlığa ise  Bünyamil Yılmaz

Seçilmişlerdir.

Önerilerinizi, görüşlerinizi ve sorunlarınızı saygı kuralları çerçevesinde tarafımıza her zaman iletebileceğinizi bilmenizi isteriz.

İŞ BANKASI EMEKLİLERİ DERNEĞİ